AcceptEmail

Partnership met AcceptEmail

In juni 2016 heeft Simac Document Solutions een samenwerkingsovereenkomst getekend met deze actieve dienstverlener op het gebied van digitale facturatie, collectie en betalen.

Wat dit partnership biedt

Vanaf de dag van de samenwerkingsovereenkomst kunnen onze klanten die hun factuurverwerking via ons e-invoicing platform elektronisch laten verlopen, ook gebruik maken van de diensten van AcceptEmail. Door deze samenwerking heeft Simac Document Solutions haar dienstverlening verbreed waardoor klanten nog meer ontzorgd worden!

Makkelijk facturen met AcceptEmail

AcceptEmail is simpel gezegd een rekening in je mail in plaats van in je brievenbus. Geen gegevens meer overtikken van papier naar je scherm, je kan direct en super snel tot betaling overgaan. Op deze manier is het ook voor kleinere klanten en consumenten gemakkelijk om openstaande facturen elektronisch te betalen. Door deze optie wordt ook het sturen van e-invoicing facturen naar kleinere klanten en consumenten erg toegankelijk, met alle doordelen van dien!

Over AcceptEmail

Het betalen van rekeningen en herinneringen gemakkelijker maken, dat is de missie van AcceptEmail! Al meer dan tien jaar worden hiervoor moderne communicatiekanalen ingezet en namens bedrijven betaal– en machtigingsverzoeken verstuurd. Direct of via partners wordt elke geschikte betaalmethode die geschikt is voor digitaal factureren ontsloten. AcceptEmail opereert vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen en kantoren in de Verenigde Staten, Canada, België, Duitsland en Engeland. Lees meer over AcceptEmail >