Partners

CDK Global

CDK Global en Simac zijn al 10 jaar succesvol partners.Bent u een speler in de automotive? Dan heeft Simac door haar bewezen koppelingen een perfecte oplossing voor u.

Hoe het begon in 2007

Een aantal dealers maakten in 2007 gebruik van Autoline of EVA (een Dealer Management Systeem van CDK Global) en was op zoek naar een oplossing voor het automatiseren van de inkomende factuurstroom. Simac Document Solutions (destijds nog Simac Datacollect) en CDK Global (destijds nog ADP Dealer Services) kwamen met elkaar in contact, zagen de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking en zodoende was slechts korte tijd later het partnership een feit.  

2018, ruim 10 jaar later

De oplossing, een unieke koppeling, heeft zichzelf ruimschoots bewezen, even als de  voordelen (meer controle, kortere doorlooptijden, geautomatiseerde processen…). Met Maurice Kuijper (business Development Manager) als spil en aanspreekpunt vanaf het eerste uur is Simac Document Solutions in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de automotive, is de samenwerking met CDK Global nog steeds volop in beweging en neemt het aantal gezamenlijke klanten jaarlijks nog gestaag toe. Lees meer over de oplossingen van Simac voor de automotive > 

We zijn trots op onze gezamenlijke klanten, een impressie...

BMW Dealer Service , Van Mill, SternAuto, Baan Twente , Van Kerkhof & Visscher Groep Autoservice van Bunningen, Bochane Groep, PGA Nederland, Wensink, Mercedes–Benz Dealer Bedrijven, Rogam Autogroep, Smeets Autogroep , ASV automobielbedrijven, De Tigchelaar Groep, de ABD Groep B.V., Autobedrijf Janssen-Kerres, Welling Autobedrijven, Van der Linden Van Sprankhuizen en Auto Munsterhuis >.

Meer over CDK Global

CDK Global (voorheen ADP Dealer Services) is een toonaangevend leverancier op gebied van geïntegreerde technologische IT- en bedrijfsoplossingen voor de autobranche en inmiddels vertegenwoordigd in meer dan 100 landen op 6 continenten. Lees meer over CDK Global >