HSO

Simac scanning & herkenning partner

Sinds eind vorige eeuw zijn ze al business partners. HSO kwam, op zoek naar een gerenommeerde, betrouwbare partner voor scanning en herkenning, met Simac in contact.

Inmiddels is de samenwerking al jarenlang een feit en zijn we vele klanten verder maar onze insteek is nog precies dezelfde en die zal ook niet veranderen: Samen de beste oplossing generen voor de klant!

Trots op onze klanten

De afgelopen jaren was de samenwerking zeer succesvol en zijn wij erg trots op de behaalde resultaten. Een greep uit ons gezamenlijk klantenbestand: Hanzehogeschool Groningen, Rituals, HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), SPIE, Zuyd Hogeschool, Dieseko Group, Feenstra, Zorginstelling Aafje, Hamer Installatietechniek, MegaGroup Trade en Bollegraaf Recycling Machinery.

Over HSO

HSO is sinds 1989 een Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 500 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 en BI-oplossingen.

Dat doet HSO voor zowel Nederlandse organisaties als voor wereldwijd opererende multinationals in de branches retail, groothandel, industrie en technische en zakelijke dienstverleners. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Volg HSO op Twitter via @HSO_NL of wilt u meer weten over HSO?