Het bedrijf ontwerpt en produceert slimme instrumenten en systemen voor het detecteren, analyseren en nauwkeurig lokaliseren van verschillende kabelfouten in ondergrondse stroomkabels. Het binnenshuis ontwerpen en produceren van dergelijke apparatuur, maakt het mogelijk om compacte en convergente producten aan te bieden. De test- en meetapparatuur van Intereng kunnen ontwikkelt worden naar de specifieke behoefte van de klant. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen, biedt Intereng een uitgebreid assortiment aan. Dit assortiment is onder te verdelen in vier categorieën, namelijk meetapparatuur en meetsystemen.

Meetapparatuur voor in het veld met nauwkeurige metingen, moderne gebruikersinterfaces en vele accessoires

Het analyseren van kabelfouten

Deze categorie bestaat uit meetapparatuur voor het analyseren van fouten in de kern van de kabel op basis van tijd-domeinreflectometrie en de meetapparatuur voor het analyseren van isolatiefouten door middel van hoogspanning-weerstandsbrugmetingen.

Het lokaliseren van kabelfouten

Dit assortiment bestaat uit meetapparatuur voor het nauwkeurig bepalen van kabelfouten en kabellijnen op basis van elektrische, akoestische en audiofrequentie methodes. Deze apparatuur is in sommige gevallen ook in staat om de kabelfouten en kabellijnen in kaart te brengen. 

Het in kaart brengen van kabelfouten

Deze productgroep bestaat uit meetapparatuur waarmee u snel de kabellijnen kunt opsporen en in kaart kunt brengen. Het opsporen van deze kabellijnen gebeurt op basis van audiofrequentie methodes.

Het testen van kabelfouten

Deze categorie bestaat uit meetapparatuur waarmee men onder andere hoogspanningstesten kan uitvoeren op kabels door hoogspanningsdiagnostiek. 

Meetsystemen voor maximale, operationele efficiëntie en functionele schaalbaarheid

De bovengenoemde meetapparatuur is te combineren tot één systeem. Dit complete systeem wordt onder andere toegepast in meetwagens.

Wilt u meer weten over de verschillende meetapparatuur en meetsystemen of heeft u wellicht nog andere vragen over ons Intereng assortiment? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

Contact

Heeft u vragen over onze samenwerking met Intereng? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

Neem contact met ons op

Intereng

Op zoek naar meer informatie over Intereng? Bekijk dan hun website!

Lees meer