ProQuro

Simac als scan & herken partner

Al in 2007 zijn Proquro en Simac een partnership aangegaan en naar de toekomst toe biedt dit partnership nog volop mogelijkheden. Aanleiding voor het partnership was destijds dat Proquro een Purchase-to-Pay oplossing kon bieden en nog op zoek was voor een partner die het scan- en herkengedeelte van de inkomende facturen voor haar rekening kon nemen.  

Peter Boumans (Directeur Simac Document Solutions) over de samenwerking met Proquro: ”We hebben al 10 jaar een meer dan goed partnership waarin we elkaar de ruimte geven waar dat nodig is. En het zijn bij Proquro fijne mensen om mee samen te werken. Ze denken altijd met ons mee en zijn oplossingsgericht!”

Welke oplossing biedt het partnership met Proquro?

Simac Document Solutions biedt Proquro met de oplossing DOKuStar, voluit ook wel OpenText Capture Document Reader genoemd, een succesvolle oplossing voor het scannen en herkennen van facturen. Er is door partijen samen een koppeling gerealiseerd voor een naadloze verwerking naar de oplossing van Proquro en de verdere verwerking naar financieel systemen. Lees meer over DOKuStar >

Wageningen University & Research (WUR), De Politieacademie in Apeldoorn, diverse ROC’s… zomaar enkele namen die op onze gezamenlijke, gestaag groeiende klantenlijst prijken. We zijn blij met deze partner en trots op hetgeen we samen voor vele klanten hebben gerealiseerd.   

Over Proquro

Proquro bestaat al meer dan 15 jaar. Sinds april 2016 zijn Proquro en Proquro Services gefuseerd in Proquro. Proquro staat daadkrachtig in de Procure-to-Pay markt en heeft meer 120 klanten in verschillende branches in binnen- en buitenland. Proquro heeft kantoren in Apeldoorn en Veenendaal. Meer over Proquro >