ReadSoft

Software voor scanning & herkenning

Kofax is sinds 1991 een wereldwijd technologiebedrijf inmiddels opererend in meer dan 170 landen. Kofax ontwikkelt toonaangevende Enterprise Software, hardware en diensten voor onder andere het automatiseren van bedrijfsprocessen vallend binnen het gebied “Finance en Accounting”.

Over ReadSoft from Kofax

ReadSoft from Kofax, een toonaangevende leverancier van applicaties voor het automatiseren van bedrijfsprocessen opererend vanuit Utrecht. De visie is om bedrijven te voorzien van een ongeëvenaarde combinatie van technologieën en expertise voor het automatiseren van hun financiële processen, van begin tot eind.

Over het partnership van Simac met ReadSoft from Kofax

Simac Document Solutions is in 2009 een partnerschap met ReadSoft from Kofax aangegaan. Door de inmiddels bewezen en succesvolle samenwerking worden krachten gebundeld waardoor Simac voor haar klanten keer op keer een maximaal resultaat kan neerzetten.

Over de Capture oplossing van ReadSoft from Kofax

Simac maakt veelvuldig gebruik van de capture oplossing van ReadSoft from Kofax waarbij facturen gescand en herkend worden. Deze herkende data kan enerzijds rechtstreeks input zijn voor een ERP-systeem. Anderzijds is het ook mogelijk dat dit capture deel slechts een onderdeel is van de totaal (purchase-to-pay) oplossing die Simac Document Solutions voor haar klanten realiseert. Zo kan deze data bijvoorbeeld naar een vervolg applicatie gaan voor een flow van goedkeuring, contractbeheer en inkoop- en order matching.

Meer lezen

  • Lees meer over onze purchase-to-Pay oplossing
     
  • Navico heeft Simac in samenwerking met ReadSoft from Kofax een totaaloplossing voor het purchase-to-pay proces gerealiseerd. Lees over de ervaringen van dit grote elektronicabedrijf.