Partners

Schouw Informatisering

Onno de Rouw (Business Development bij Schouw Informatisering):
“De toevoeging van de producten en diensten van Simac aan onze oplossingen versterkt onze positie in de voedingsindustrie waardoor we nu een betere positie innemen”

Simac sluit partnership met Schouw Informatisering

Dit partnership was snel beklonken. Op zoek naar een partner voor factuurverwerking kwam Schouw Informatisering in het najaar van 2017 via een gezamenlijke partner in contact met Simac Document Solutions. De toegevoegde waarde van een partnership was voor beide partijen al snel duidelijk: Schouw Informatisering heeft in Simac een partij gevonden met alle gewenste kennis van en ervaring over ReadSoft en Microsoft Dynamics 365. Er kon direct van start gegaan worden door per direct voor een aantal klanten de oplossingen ReadSoft en ReadSoft Online te realiseren. 

Waaruit de samenwerking bestaat

Simac zet zich in voor bestaande klanten als voor toekomstige projecten met pre-sales, demo’s, natuurlijk de software van ReadSoft Invoices & ReadSoft Online zelf; maar ook met de Simac Plug-in (extra validaties in het factuurverwerkingsproces) en de consultancy voor trainingen en het optimaliseren van digitale factuurverwerking.

Dico Harteman (Sales Manager Simac):
“Simac biedt met haar ReadSoft oplossingen al jarenlang een eenvoudig te gebruiken, schaalbare en bewezen oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking met Microsoft Dynamics 365. Door onze samenwerking met Schouw Informatisering hebben wij onze sterke positie in de Microsoft Dynamics 365 markt kunnen verstevigen.”

Over Schouw Informatisering

Schouw Informatisering is volledig gericht op het automatiseren van bedrijven in de voedingsmiddelenbranche en heeft zich in de loop der jaren steeds meer gespecialiseerd in bepaalde niches van de foodbranche. Deze internationaal opererende organisatie is opgericht in 1998, gevestigd in Etten-Leur en met 125 medewerkers uitgegroeid tot de grootste IT-dienstverlener in West-Brabant. Lees meer over Schouw Informatisering >

Over ReadSoft

Lees op de website van Simac alles over deze ReadSoft oplossingen, de zelf ontwikkelde ReadSoft Plug-in, koppelingen, voordelen en ReadSoft trainingen. Lees meer >