Visma

Innovatieve businesssoftware voor het MKB

Deze internationale organisatie richt zich al ruim 25 jaar met haar innovatieve businesssoftware op het MKB en de grootzakelijke en semipublieke sector. Met in haar portfolio onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One. Inmiddels werken al meer dan 30.000 organisaties met de software van Visma.

Wat dit partnership biedt

Meer bedrijven kunnen nu op laagdrempelige wijze hun financiële processen optimaliseren met de slimme oplossing van Simac als Visma partner. De oplossing voor het automatiseren van factuurverwerking wordt namelijk geïntegreerd met het bestaande Visma systeem. De oplossing is schaalbaar, flexibel en modulair af te nemen. Welke oplossing past het beste bij de organisatie zelf en de strategische doelstellingen? De keuze is aan de klant. De opties zijn: SaaS (Managed Services), gehost of on-premise installaties, waarbij Managed Services de meest innovatieve en toekomstgerichte oplossing is.

Meer over ”Managed Services”

De verwerking van factuurstromen kan voortaan geheel of gedeeltelijk van klanten worden overgenomen waardoor klanten ontzorgd worden en kosten besparen. Dit wordt door Simac Document Solutions ook wel “Managed Services” genoemd. “Scanning en herkenning”, “Purchase to Pay” en “e-Invoicing” zijn onderdelen van deze totaaloplossing. Simac heeft vele referenties in uiteenlopende branches. Zowel middelgrote en grote organisaties als kleinere organisaties besparen tijd en kosten met Managed Services. Deze voordelen zijn er nu ook voor de klanten van Visma!

Over Visma

In Nederland opereert Visma met zo’n 140 werknemers vanuit de vestigingen in Amsterdam en Amersfoort (servicecenter). Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Palette Software in Zweden (partner van Simac Document Solutions voor purchase to pay oplossingen) een partnership met Visma in de Nordics heeft. De contacten tussen de partijen waren snel gelegd. Hierdoor korte lijnen, slimme oplossingen en voordelen voor de klant!

Bent u op zoek naar een Visma partner? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden met Visma? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op