Gebruikt u de software PaletteArena, ReadSoft en/of ReadSoft Online? Dan vindt u op de "werken met" pagina's alles wat u moet weten!

Voor wie zijn deze pagina's? "De informatie op de "werken met" pagina's is voor u, als gebruiker van de OCR software ReadSoft & P2P software PaletteArena. Of u er nu voor het eerst mee werkt of al jarenlange ervaring heeft, er is altijd iets nieuws te ontdekken!"

Victor Weekhout - Teamleider support & installatie Simac

Vragen? Kies voor consultancy of support van Simac!

Consult

Onze PaletteArena consultants (Peter Versteegt, Erwin Meijer, René Buursma en Sebastian van Til), onze ReadSoft consultants (Roland Duursma en Maarten Soen) en ReadSoft Online consultant (Edwin Beets) staan voor u klaar als u toe bent aan een optimalisatie, een uitbreiding of een training van uw software!

Support

Marcel Wentink (senior field service engineer), Şenol Sözen (software specialist) en Pieter Roos (senior software specialist) hebben alle nodige productkennis om u dagelijks te ondersteunen. Onze support afdeling is dagelijks bereikbaar van 8.00 uur tot 17.30 uur op nummer: 0318 649 699.

Welke tools vindt u zoal op de "werken met" pagina's?

• Producthandleidingen
  • Tips & Expertises van onze consultants
  • Interessante links
  • Filmpjes (afhankelijk van de beschikbaarheid)
  • Software updates (als deze beschikbaar zijn)

Welkom bij Simac

Mijn naam is Victor Weekhout en ik beantwoord graag uw vragen over de softwareproducten. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Mijn naam is Victor Weekhout en ik beantwoord graag uw vragen over de softwareproducten. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Stel uw vraag!

Software van Simac

Benieuwd naar de software waarmee Simac u een oplossing biedt voor uw P2P vraagstuk, het scannen & herkennen van facturen en/of documenten en voor uw enquête- en formulierverwerking?

Ontdek hier alle software