Werken met ReadSoft

Data capture software van Simac

Werkt u met de data capture/ OCR software ReadSoft? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres voor alle beschikbare tools.

Roland reviewt ReadSoft

Wat maakt ReadSoft zo’n goede oplossing voor scanning en herkenning? Roland Duursma is onze ReadSoft expert en consultant en hij vertelt in zijn blog alle ins en outs over de software.

Lees zijn blog

Smart XML

ReadSoft Invoices biedt u de mogelijkheid om XML facturen te verzenden & ontvangen. E-facturatie is dichterbij dan u denkt. Gebruikt u ReadSoft en heeft u interesse in Smart XML?

Stuur ons een mail

Simac ReadSoft Plug-in

Een plug-in, ontwikkeld door onze eigen consultants, ter aanvulling op de ReadSoft software. Het bestaat uit meerdere modules die u op ongeveer 15 gebieden veel voordelen biedt.

Lees meer over deze Plug-in

Welkom bij Simac

Mijn naam is Roland Duursma, OCR consultant bij Simac en ik beantwoord graag uw vragen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Mijn naam is Roland Duursma, OCR consultant bij Simac en ik beantwoord graag uw vragen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Stel uw vraag!

Gebruikt u ReadSoft?

Ga voor de beste support! Onze collega’s Pieter Roos, Şenol Sözen en Marcel Wentink van support staan dagelijks voor u klaar.

Lees meer