Er zijn meerdere mogelijkheden om factuurverwerkingssoftware te implementeren. Simac biedt u alle opties. Wat past bij uw werkwijze?

Kiest u voor een on-premise installatie?

Bij een on-premise oplossing installeren we de software op de infrastructuur van uw organisatie, binnen uw bedrijfsmuren. U houdt zelf de controle.

Past een SaaS-oplossing bij uw organisatie?

Huur software via Simac en profiteer van de voordelen en de kennis & ervaring van onze consultants/support die gespecialiseerd zijn in de software die wij verkopen.

Wilt u graag ontzorgt worden met Managed Services?

Simac Managed Services is een totaaloplossing. Wij ontzorgen u van a tot z met onze software, hardware en wij nemen uw factuurverwerking uit handen.

Service & Support

Simac Document Solutions is sterk in service. Maak kennis met onze support afdeling en meer!

Neem 'n kijkje!
Whitepaper over Managed Service: Waar moet u op letten bij het outsourcen van uw factuurverwerkingsproces?

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Wij zijn wettelijk verplicht om uw toestemming te vragen voor het opslaan en verwerken van uw contactgegevens. Daarom vragen wij hieronder uw akkoord.