Er zijn meerdere manieren hoe u, de door u gekozen software kunt implementeren. Simac biedt u alle opties.

Kiest u voor een on-premise installatie?

Bij een on-premise oplossing installeren we de software op de infrastructuur van uw organisatie, binnen uw bedrijfsmuren. Scan en herken uw facturen met onze on-premise software van bijvoorbeeld Opentext Capture Center en/of ReadSoft Invoices. Onze consultant Maarten Soen geeft advies over ReadSoft Invoices. Kiest u voor factuurverwerking en houdt u graag zelf de controle? Dan is de software PaletteArena een goede keuze om uw factuurverwerkingsproces te automatiseren.

Past een SaaS-oplossing bij uw organisatie?

Bij een SaaS-oplossing schaft uw organisatie zelf geen hardware en software aan. U huurt de software van Simac Document Solutions; deze software draait ook op de infrastructuur van Simac Document Solutions. Via internet heeft u toegang tot de applicatie. Zowel PaletteArena als ReadSoft Online bieden u de mogelijkheid om 'in de cloud' te werken.

Wilt u graag ontzorgt worden met Managed Services?

Onze 'Managed Services' oplossing is een totaaloplossing. Oftewel u installeert zelf geen software in uw eigen omgeving. Ook huurt u geen software. Het gehele verwerkingsproces laat u uitvoeren door Simac Document Solutions. Ook alle operationele werkzaamheden besteedt u aan ons uit. Ons Platform Elektronisch Factureren is gebouwd voor het elektronisch uitwisselen van factuurgegevens tussen leverancier en klant en is uw oplossing als u gaat voor volledig ontzorgen.

Vragen?

Ongetwijfeld heeft u nog vragen na dit gelezen te hebben. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag of maken graag een afspraak met u.

Whitepaper over Managed Service: Waar moet u op letten bij het outsourcen van uw factuurverwerkingsproces?

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Wij zijn wettelijk verplicht om uw toestemming te vragen voor het opslaan en verwerken van uw contactgegevens. Daarom vragen wij hieronder uw akkoord.