Er zijn meerdere manieren hoe u, de door u gekozen software kunt implementeren. Simac biedt u alle opties.

Kiest u voor een on-premise installatie?

Bij een on-premise oplossing installeren we de software op de infrastructuur van uw organisatie, binnen uw bedrijfsmuren. Scan en herken uw facturen met onze on-premise software van bijvoorbeeld Opentext Capture Center en/of ReadSoft Invoices. Onze consultant Maarten Soen geeft advies over ReadSoft Invoices. Kiest u voor factuurverwerking en houdt u graag zelf de controle? Dan is de software PaletteArena een goede keuze om uw factuurverwerkingsproces te automatiseren.

Past een SaaS-oplossing bij uw organisatie?

Bij een SaaS-oplossing schaft uw organisatie zelf geen hardware en software aan. U huurt de software van Simac Document Solutions; deze software draait ook op de infrastructuur van Simac Document Solutions. Via internet heeft u toegang tot de applicatie. Zowel PaletteArena als ReadSoft Online bieden u de mogelijkheid om 'in de cloud' te werken.

Wilt u graag ontzorgt worden met Managed Services?

Onze 'Managed Services' oplossing is een totaaloplossing. Oftewel u installeert zelf geen software in uw eigen omgeving. Ook huurt u geen software. Het gehele verwerkingsproces laat u uitvoeren door Simac Document Solutions. Ook alle operationele werkzaamheden besteedt u aan ons uit. Ons Platform Elektronisch Factureren is gebouwd voor het elektronisch uitwisselen van factuurgegevens tussen leverancier en klant en is uw oplossing als u gaat voor volledig ontzorgen.

Vragen?

Ongetwijfeld heeft u nog vragen na dit gelezen te hebben. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag of maken graag een afspraak met u.

Whitepaper over Managed Service: Waar moet u op letten bij het outsourcen van uw factuurverwerkingsproces?

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons %privacy%. Wij zijn wettelijk verplicht om uw toestemming te vragen voor het opslaan en verwerken van uw contactgegevens. Daarom vragen wij hieronder uw akkoord.