Software as a Service

Software huren van Simac

Bij een SaaS-oplossing schaft uw organisatie zelf geen hardware en/of software aan. U huurt de software via Simac.

Deze software draait ook op de infrastructuur van Simac. Via internet heeft u toegang tot de applicatie. Zowel PaletteArena, OpenText Capture Center Online als ReadSoft Online bieden u de mogelijkheid om 'in de cloud' te werken.

Voordelen:

• Geen investeringen in hardware
  • Geen investeringen in software
  • Geen expertise nodig (beheer, installaties, onderhoud, nieuwe versies etc. )
  • Back-up en beveiliging van uw gegevens zijn gewaarborgd
  • U betaalt nooit te veel (verbruik naar ratio voor aantal users/te verwerken documenten)

Welkom bij Simac

Mijn naam is Dico Harteman en ik beantwoord graag uw vragen over onze SaaS oplossingen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Mijn naam is Dico Harteman en ik beantwoord graag uw vragen over onze SaaS oplossingen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Stel uw vraag!

Purchase-to-Pay

Wilt u nog eens informatie teruglezen over het P2P proces? En wat zijn ook alweer de voordelen van purchase-to-pay voor uw organisatie?

Vind het hier