Software as a Service

Software huren van Simac

Bij een SaaS-oplossing schaft uw organisatie zelf geen hardware en/of software aan. U huurt de software van Simac Document Solutions.

Deze software draait ook op de infrastructuur van Simac Document Solutions. Via internet heeft u toegang tot de applicatie. Zowel PaletteArena, OpenText Capture Center Online als ReadSoft Online bieden u de mogelijkheid om 'in de cloud' te werken.

Voordelen:

• Geen investeringen in hardware
  • Geen investeringen in software
  • Geen expertise nodig (beheer, installaties, onderhoud, nieuwe versies etc. )
  • Back-up en beveiliging van uw gegevens zijn gewaarborgd
  • U betaalt nooit te veel (verbruik naar ratio voor aantal users/te verwerken documenten)

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u uitgebreid informeren en neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag alles wat u moet weten over onze SaaS oplossingen.

Purchase-to-Pay

Wilt u nog eens informatie teruglezen over het P2P proces? En wat zijn ook alweer de voordelen van purchase-to-pay voor uw organisatie?

Vind het hier