PaletteArena training

Schrijf u nu in!

"Bent u een nieuwe gebruiker of wilt u, uw PaletteArena kennis opfrissen? Bedenk waar u vragen over heeft en we maken er een training op maat van."

"In één dagdeel leert u in een prettige afwisseling van instructie, demo en praktijk alles wat u wilt weten over de software van Palette." Mijn naam is Peter Versteegt, P2P consultant bij Simac en PaletteArena specialist en ik zie u graag in het PSV stadion.

"Vooraf heeft mijn collega Michelle Tijsterman contact met u over de inhoud van de training zodat die maximaal aansluit op de modules waar u mee werkt en hetgeen u wilt leren. Haal meer uit de modules van PaletteArena en leer hoe u andere gebruikers van de software in uw organisatie kunt ondersteunen."

Op een rijtje:

Datum          12 februari 2019
Locatie         Simac businessroom in het PSV stadion
Tijd               9.30 - 13.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten         € 345 per persoon per dag inclusief lunch

Mogelijkheden extra PaletteArena trainingen

• Basis​training (één dagdeel)​

In deze training voor applicatiebeheerders (gebruikers) maakt u onder begeleiding van onze PaletteArena expert Peter Versteegt in één dagdeel kennis met Palette. Voor het volgen van deze cursus is enkel basiskennis Windows vereist.

• Key-user follow up training (één dagdeel)​

Bent u inmiddels een meer ervaren gebruiker van de PaletteArena software maar wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? Dan is deze key-user follow up training echt iets voor u. In deze training leert Peter Versteegt u de kneepjes van het vak.

Kortom, hoe u nog meer haalt uit de moduels van PaletteArena en hoe u andere PaletteArena gebruikers binnen uw organisatie kunt ondersteunen. Voorwaarde voor deze training is dat u beschikt over enige ervaring met werken onder Windows én dat u werkervaring met PaletteArena heeft.

Adres:

Simac businessroom
PSV stadion
Frederiklaan 10
5616 NH, Eindhoven

Bent u erbij?

Mijn naam is Peter Versteegt, P2P consultant bij Simac & PaletteArena specialist. De eerst volgende PaletteArena training staat gepland op 12 februari 2019. Dat lijkt nog ver weg maar dat is sneller dan u denkt. Heeft u interesse of wilt u graag eerder een training op maat (bij u op locatie)? Dat kan! Stuur mijn collega Michelle Tijsterman een mail en meld u alvast aan. Ik kijk uit naar uw inschrijving.

Welkom bij Simac

Mijn naam is Peter Versteegt, P2P consultant bij Simac en ik beantwoord graag uw vragen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Mijn naam is Peter Versteegt, P2P consultant bij Simac en ik beantwoord graag uw vragen. Bel naar kantoor, chat met ons of klik op onderstaande button.

Stel uw vraag!

PaletteArena

Wilt u nog eens informatie teruglezen over Palette? En wat zijn ook alweer de voordelen van deze factuurverwerkingssoftware voor uw organisatie?

Vind het hier