Dit is onze nieuwe collega Jair Bibiana

Jair Bibiana is sinds 1 april gestart als Sales Manager Distribution bij Simac. Bianca (marketing) stelde Jair een paar vragen en ontdekte dat Jair zich met plezier aan het verdiepen is in onze mooie high-tech omgeving. Jair stelt zich voor en hoopt jullie snel persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Jair, privé
Geboren in Utrecht, opgegroeid op de Antillen (Curaçao) en vanaf mijn 18de weer in Nederland om te studeren. Daarmee zie ik mezelf als een kind van de wereld. Intussen ben ik al een jaar of 10 woonachtig in het Zuid-Limburgse Heerlen, getrouwd en trotse vader van twee geweldige zoons van 7 en 9 jaar oud. Verder ben ik een fervente zeevisser (met name tijdens mijn vakanties op Curaçao) en om mijn lichaam en geest fit te houden een actieve voetballer en creatieve kok.

Jair, de sales manager
Als sales manager distribution ben ik verantwoordelijk voor de distributie in de halfgeleider en farmaceutische industrie in binnen- en buitenland. Ik ga mijn rol sales manager invullen door:

  • Kracht & kennis van onze klanten zoals Apotheek Voorzorg, Bosch, Infineon, NXP & Philips met onze partners zoals Tosho, InTest Thermal Solutions, Hirayama en K&S (Kulicke & Soffa) te bundelen
  • Uitbreiden van activiteiten bij apotheken en ziekenhuizen in Nederland en België, later mogelijk ook daarbuiten
  • Samen distributie van de halfgeleider en farmaceutische industrie naar een duurzaam en hoog kwalitatief platform te leiden op basis van ons teamnology principe.

 

 

 

 


Welkom bij Simac. Mijn naam is Bianca Peeters en ik help u graag met uw vragen.

Stel uw vraag!