Partners

9Altitudes

Mark Gooier (Director en Managing Partner Pylades) over de samenwerking van Pylades en Simac: “Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die het partnership biedt om onze klanten nog beter te bedienen. Daarnaast zijn we zeer positief over de kans om nauw samen te werken aan meer business en zo een gemeenschappelijke groei voor Simac en Pylades te realiseren. Wij zien toenemende vraag vanuit de markt en hiermee anticiperen we op de veranderende uitdagingen bij klanten en kunnen wij onze oplossingen hier beter op aansluiten”.

Partnership met Pylades

Pylades is een Microsoft Dynamics 365 implementatiepartner en kan zich door de samenwerking met Simac meer richten op de kernactiviteiten: oplossingen bieden voor klanten gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Simac neemt de scanning en herkenning van de facturen met de oplossingen ReadSoft Invoices en ReadSoft Online aan het begin van het proces voor haar rekening. Pylades en haar klanten maken daarbij ook gebruik van de presales, implementatie, onderhoud en geleverde support door Simac.

Over Pylades B.V.

Pylades, gevestigd in Weesp, levert en implementeert innovatieve branche oplossingen (Vertical Suites) gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 in de cloud voor de volgende (sub) branches:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Branche & Belangen (verenigingen)
  • Handel & Logistiek
  • Technische dienstverlening(Fieldservice)
  • Machine import, Distributie, Service en Verhuur (IDMS)

Pylades is Microsoft Gold partner (CRM, ERP, Cloud Tier1) en behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle voor Dynamics 365. Lees meer over Pylades >

Werkt u ook met Dynamics 365 FO?

En bent u benieuwd hoe u uw factuurproces kunt optimaliseren? Wilt u meer weten over de naadloze integratie tussen ReadSoft en Microsoft Dynamics 365 FO? Laat u eens vrijblijvend door ons informeren en neem contact met ons op.