Partners

AFAS

Heeft u uw primaire financiële bedrijfsproces ingericht met software van AFAS? En u bent nu op zoek naar een oplossing om uw facturenstroom verder te optimaliseren? Naar een oplossing voor het digitaal verwerken van al uw facturen?

Naar meer grip op uw Purchase-to-Pay proces door ordermatching, een verplichte administratie of professioneel contractmanagement? Naar een automatische workflow waarbij het verwerken van de gehele facturenstroom steeds sneller en soepeler gaat? Maar natuurlijk alleen naar een oplossing die naadloos koppelt met AFAS… In dat geval bent u bij ons, als AFAS partner, aan het goede adres!  

Behalve voor Purchase-to-Pay oplossingen kunt u bij Simac ook terecht voor oplossingen specifiek voor het scannen van documenten en het vervolgens automatisch opslaan in AFAS. Denk hierbij aan bijvoorbeeld documenten die in een personeelsdossier voorkomen.

AFAS en Simac Document Solutions al meer dan 10 jaar partners

Al sinds 2007 is Simac Document Solutions officieel AFAS partner. De goede contacten van het eerste uur zijn uitgemond in een zeer goede koppeling die gebruik maakt van de AFAS eigen GET en Update connectoren.

Referenties

Sinds Simac officieel AFAS partner is, hebben we voor al heel wat bedrijven en organisaties die met AFAS werken, oplossingen met een koppeling met AFAS gerealiseerd. Bedrijven en organisaties uit allerlei branches zoals Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen, Wensink, Onderwijs en administratiekantoor Concent, Het Wartburg College en Nuac Accountants & Adviseurs. Neem voor meest recente referenties of aanvullende informatie contact met ons op.


Lees in de klantencase van Nuac Accountants & Adviseurs over de ervaringen van Kees Havelaar (directeur) en hoe Nuac al haar facturen in 6 stappen binnen in AFAS Profit verwerkt.  
 

Over AFAS

AFAS is een Nederlands familiebedrijf en gevestigd in Leusden. Sinds 2008 profileert AFAS zich ook internationaal met vestigingen op Curaçao en Aruba en in België. Sinds de oprichting in 1996 heeft dit (volgens eigen zeggen) gekke, eigenzinnige bedrijf een enorm sterke groei doorgemaakt.

Het aantal medewerkers van AFAS groeide in 2017 naar 437, 7% meer dan in 2016, ze hebben meer dan 10.000 klanten, 1,2 miljoen gebruikers en de omzet groeide van 107 miljoen euro in 2016 naar 121 miljoen in 2017. De software producten bieden een breed scala aan oplossingen: van financieel en HRM tot CRM en logistiek. AFAS ontwikkelt haar producten voor zowel de zakelijke- als voor de consumentenmarkt. AFAS staat in de top 10 van beste ICT werkgevers van Nederland.

Op zoek naar een AFAS partner?

Bent u op zoek naar een AFAS partner en wilt u meer weten over de werkwijze van Simac Document Solutions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.