Partners

Denchi Power

Hoogwaardige accu's voor veschillende militaire toepassingen

Denchi Power is een accufabrikant met haar hoofdkantoor en productiefaciliteit in Thurso Schotland. De fabriek heeft een rijke historie en heeft onder meer aan de wieg gestaan van de allereerste Lithium Ion cellen ter wereld. Na enkele overnames en afsplitsingen in het verleden is Denchi Power sinds 2014 in haar huidige vorm ontstaan. Het bedrijf is sinds enkele decennia voornamelijk gericht op de ontwikkeling en productie van accu’s voor militaire toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan accu’s voor radio’s, zichtsystemen, voertuigen, onbemande luchtvaartuigen (UAV), onbemande onderwatervaartuigen (UUV) en onbemande voertuigen.

Sinds 2015 officiële distributeur in de Benelux

Denchi Power heeft naast zeer veel technische kennis ook de juiste testfaciliteiten in huis om de accu’s aan de meeste extreme beproevingen te onderwerpen. Hierdoor is Denchi in staat om hoogwaardige producten te produceren die voldoen aan de zwaarste eisen.

In 2015 werd Simac Electronics door Denchi Power benadert met de vraag of zij het Benelux aanspreekpunt van de Schotse fabrikant wilden worden. Sinds dat moment trekken beide partijen samen op in de markt. De open en transparante manier van samenwerken worden door beide bedrijven als zeer prettig ervaren.

Contact

Heeft u vragen over onze samenwerking met Denchi Power? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

Neem contact met ons op

Denchi Power

Op zoek naar meer informatie over Denchi Power? Bekijk dan hun website!

Lees meer