Partners

econnect

Nieuwegein, 18 april 2018

Sinds deze maand is er een partnership tussen Simac en eVerbinding. Zo maakten partijen, beiden actief in factuurverwerking, vandaag op het Factuurcongres in Nieuwegein bekend.

Over eVerbinding

eVerbinding is marktleider e-facturatie via Simplerinvoicing/PEPPOL in Nederland. Haar missie is: “een volledig automatische administratie voor iedereen”. Het eigen eVerbinding AccessPoint is geïntegreerd in tal van financiële- en branchepakketten. eVerbinding heeft een gevarieerd klantenbestand in de accountancy, gemeenten, provincies, waterschappen en heeft verschillende netbeheerders en energiemaatschappijen als verzender aangesloten op Simplerinvoicing/PEPPOL. 

Partijen over de samenwerking

“De samenwerking tussen Simac en eVerbinding is een perfect voorbeeld van de synergie tussen de ervaring van Simac en innovatie van eVerbinding. We kijken uit naar een constructieve en langdurige samenwerking met deze mooie partner” aldus Johan Schaeffer, oprichter en CEO van eVerbinding.

Ook Peter Bouwmans, directeur van Simac Document Solutions, is enthousiast en heeft hoge verwachtingen: “Met deze samenwerking kijkt Simac vooruit, het is een mooie vervolgstap op het gebied van e-invoicing en hiermee kunnen we klanten ook in de toekomst voorzien van de beste oplossingen.”

Lees meer over de mogelijkheden en oplossingen van eVerbinding >