Partners

Canon

Simac Document Solutions is geaccrediteerd partner van Canon. Al vanaf 1997, vanaf het moment dat Canon met de Canon DR-3020 op de markt is gekomen, werken wij met Canon scanners.

Bij het realiseren van oplossingen voor onze klanten worden deze scanners bij de klanten geplaatst als onderdeel van de totaaloplossing. Bijvoorbeeld in combinatie met het verwerken van formulieren (zoals bij TeleForm) of facturen (zoals bij ReadSoft en OpenText).

Canon scanners scoren goed!

Dat wij bij Simac tevreden zijn over de Canon scanners, is natuurlijk fijn maar veel belangrijker is de mening van onze klanten. Zij werken er immers dag in dag uit mee, en niets vervelender dan een scanner die niet doet wat ie moet doen. Maar dat zit gelukkig wel goed!  

Onze Canon scanners worden door onze klanten namelijk beoordeeld als zeer gebruikersvriendelijk, met een hoge verwerkingssnelheid en een uitstekende beeldkwaliteit. En zolang onze klanten tevreden zijn en blijven over deze A-kwaliteit scanners, blijven wij als partner graag scanners van Canon leveren.

Goed vooruitzicht voor 2019

Eind 2018 hebben Peter Bouwmans van Simac Document Solutions en Marco de Bruin van Canon het vertrouwen weer in elkaar uitgesproken. Ook komend jaar mogen wij onszelf 'Advanced Scanning Partner' van Canon noemen en daar zijn we trots op!

We gaan door met onze goede samenwerking en wellicht op naar nieuwe kansen en uitdagingen. Voor u als klant verandert er niks. We gaan verder met onze prettige (en jarenlange) samenwerking en mocht u dat anders ervaren horen we dat graag. Heeft u vragen over uw scanner of is er iets mee? Marcel Wentink blijft uw contactpersoon, hij weet alles van de Canon scanners en hij helpt u graag 5 dagen per week! 

      

Klantverhalen

Destructiebedrijf Rendac in België is al meer dan 20 jaar een tevreden klant van Simac Document Solutions. Per dag scant Rendac op meerdere locaties met onze Canonscanners wel meer 2000-3000 documenten. Lees de uitgebreide klantencase >Een andere klant van het allereerste uur waar we trots op zijn is het CBR. Als onderdeel van een totaaloplossing maakt het CBR al die jaren gebruik van de Canonscanners van Simac. Lees er alles over in het succesverhaal CBR, Canon & Simac Document Solutions met TeleForm: “een een winnend trio” >

Op zoek naar een scanner?

Wat voor scanner u ook zoekt, u bent bij ons als Canon partner aan het goede adres. Of het nu gaat om een enkele scanner die niet intensief gebruikt wordt of een groot aantal scanners die dagelijks duizenden documenten moet verwerken. Neem contact met ons op voor advies, levering, onderhoud, service en support. Stuur een mail met uw vraag en/of uitdaging of bel ons op nummer 0318 649 699

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: Business Imaging enerzijds, met  producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen en Consumer Imaging anderzijds met foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen. Meer over Canon >

Vestigingen

Wereldwijd telt Canon 3 regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 277 dochterondernemingen en meer dan 198.000 werknemers. Canon Inc. is in 2009 gestart met de aankoop van Océ, met als doel 's werelds grootste leverancier in de printsector te worden. Op 2 oktober 2012 zijn de bedrijfsactiviteiten van Océ-Nederland B.V. samengevoegd met de activiteiten van Canon Nederland N.V. In Nederland heeft Canon vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Amstelveen. De Consumer Imaging activiteiten zijn geconcentreerd in het kantoor in Amstelveen.