Partners

Qbil

Qbil Software, actief op de software markt voor handelaren in grondstoffen en ingrediënten, is begin 2018 op zoek naar een partner voor scanning & herkenning van inkomende facturen.

Mark Ellis (Financial ERP Consultant bij Qbil Software B.V.) zoekt naar een professionele en flexibele partner op het gebied van factuurverwerking en komt na een online oriëntatie uit bij Simac Document Solutions.

De contacten zijn snel gelegd en verlopen soepel. Inmiddels is het partnership tussen Qbil en Simac bekrachtigd: de eerste gezamenlijke klant Nutland wordt momenteel geïmplementeerd. Maak nader kennis met deze nieuwe dynamische partner van Simac.

Qbil en Simac over de voordelen van dit partnership

Qbil Software biedt voor deze specifieke doelgroep een specialistische oplossing voor haar markt en wil zich nu en in de toekomst blijven focussen op deze applicatie. Door dit partnership biedt Qbil haar klanten nu ook scanning & herkenning van inkomende facturen die naadloos gekoppeld is aan het ERP-systeem van Qbil.

Over Qbil Software

Qbil Software is gevestigd in Veenendaal en ontwikkelt ERP Software voor de handel, productie en logistiek in grondstoffen, ingrediënten en additieven. Qbil-Trade, de software van Qbil is ontwikkeld vanuit de vraag van de markt, specifiek voor de branche van de grondstofhandelaar.

Deze software biedt realtime inzicht in posities, prijzen, marges, valuta’s, in- en verkopen en voorraden; handelt snel en efficiënt handels- en logistieke processen af en biedt track & tracing van alle goederen. Klanten van Qbil kunnen direct aan de slag met haar “standaard oplossing”. Meer over Qbil Software >